23. Ramadan 2018- uventet besøk.

Salam alaikum

Dagen startet helt vanlig. Sto opp i 7 tiden. Har vert litt hyppigere våkninger i natt. Tror det er fordi hun sov så mye i går og fordi nå er vi i en varmere periode igjen.

Det skulle ikke gå lenger enn til klokka kvart på ti. Mens jeg satt der og puslet med mitt og Nancy puslet med sitt, oppdaget jeg en fugl som drev og fløy inne. Ja. En levende fugl.

Jeg så ikke at den kom inn i huset. Vi har veranda døren åpen, men har gardinen forran for å unngå insekter og sånt kommer inn. Og jeg satt rett ved siden av den døren.

Så sto jeg der da. Rådvill i to sekunder. En vill fugl, en unge som begynte så smått å klage og en lat katt som er ubrukelig når det kommer til stykket.

Jeg åpnet gardinen så forsvant den. Men tydeligvis ikke ut der. Den forsvant til gangen til rommene. Så jeg fulgte etter. Nå begynte katta å reagere. Han løftet hodet og begynte å mjaue.

Fugelen fløy frem og tilbake fra ett rom til badet. Jeg åpnet myggnettingen som dekket det åpne vinduet inne på rommet og den fløy ut. Så måtte jeg lukke den kjapt igjen før katta fulgte etter. Vi bor i 10. Etasje tros alt. Og som han mjauet etter det.

Etterpå sitter jeg igjen og tenker på hvordan kom denne fugelen seg inn?

I går natt etter jeg hadde lagt meg, første nattamming på jentungen, hørte jeg risling i gardinene. Det var soppas at når Nancy var ferdig og sov, tok jeg å bevæpneteg med en deodorant spray og gikk ut for å se om noen hadde kommet inn fra balkongen.

Det var ingen der. Så da lot jeg deodorant flaska stå på sminkebordet åpen og lett tilgjengelig ig gikk og la meg igjen.

Jeg mener, hvem ville syns det var behagelig å bli spraya i øynene med spray deodorant?

Det jeg tenker da, er at kanskje den rislingen i gardinene kan ha vert fuglen som på ett vis hadde klart å rode seg inn. Og så har den sovet inne til den våkna opp og ble helt krakilsk klokka kvart på ti.

Eller kanskje den kom seg inn på et annet ukjent vis. Ikke vet jeg!

Elles har dagen gått sin vanlige gang. Det er veldig varmt igjen nå. Gleder meg til høsten igjen. Haha. Så typisk å klage på varmen om sommeren og kulden om vinteren.

Det var det.

-Ronja Amina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: